 | július 27-28. péntek-szombat 17-22 óráig
A lecsó kultusz étel. Egyszerű, és sokféle. Három fő összetevője a hagyma, a paprika a paradicsom melletti kiegészítők teszik egyedivé. Van egyebek között kolbászos, rizses, gombás, tojásos, ... Körülbelül onnan és abból az időből eredeztetjük, amikor a Szentendrét újraélesztő délszláv családok érkeztek. Lehet, hogy van szentendrei lecsó?! Ezt keressük!
A Konyha-szigetek gasztroműhely lecsó főzőversenyt hirdet a Korzón pénteken és szombaton is.
2 fős csapatok (szakács és kukta) jelentkezését várjuk! Az alapanyagokat (hagyma, paprika, paradicsom), eszközöket biztosítjuk a főzéshez, csak a titkos belevalót hozza magával!
A legjobb lecsó készítőinek jutalma ajándékcsomag a Korzó különlegességeiből.
Jelentkezni lehet a dumtsa.korzo@gmail e-mail címen, vagy a helyszínen a Konyha-szigetek gasztroműhely sátránál.
Nevezési díj minimum 500 Ft, melyet a Kulinális és Kulturális Korzó rendezvény támogatására fordítunk.
Készítse el Ön a legjobb szentendrei lecsót!
Élvezze a szentendrei nyáresték forgatagát a Dumtsa Korzón!
Aktuális program a Facebookon a Dumtsa Korzó oldalon található. |
|
|